• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 19-23 грудня 2016 року у столиці Республіки Узбекистан відбулася Міжнародна бієнале дитячих малюнків "Радості Ташкента"

19-23 грудня 2016 року у столиці Республіки Узбекистан відбулася Міжнародна бієнале дитячих малюнків "Радості Ташкента"

2017-03-17

/Files/images/imATdOf90HI.jpg

З метою підтримки дитячої художньої творчості, встановлення взаєморозуміння і спілкування дітей Узбекистану з їх однолітками з різних країн світу, виявлення нових талантів, створення додаткових умов для вдосконалення професійних навичок юних любителів живопису, 19-23 грудня 2016 року у столиці Республіки Узбекистан відбулася Міжнародна бієнале дитячих малюнків "Радості Ташкента".

Юні художники різних країн прислали понад 3,5 тисячі робіт, 3 тисячі з них увійшли в експозицію бієнале. Учні художнього відділення комунального закладу «Липоводолинська дитяча школа мистецтв Липоводолинської районної ради» Анастасія Лукіна і Вікторія Клець (викладач Людмила Купка) теж направили свої роботи для участі у бієнале.

За результатами цього творчого заходу, Посольство Республіки Узбекистан відзначило роботу Анастасії Лукіної і направило їй нагороду (сертифікат з медаллю).

Проведення подібних заходів вносить свій вклад в розвиток і зміцнення дружніх зв'язків і плідної співпраці між талановитими представниками підростаючого покоління.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi